Tvrtka Agristar d.o.o. iz Višnjevca pokraj Osijeka obiteljsko je poduzeće u potpuno privatnom vlasništvu. Od osnutka 1995. godine uspješno djeluje kako na hrvatskom tako i na inozemnom tržištu.
Djelatnost tvrtke raspoređena je na nekoliko međusobno povezanih područja:

1. Organiziranje proizvodnje i prerade ljekovitog, začinskog i aromatičnog bilja putem mreže kooperanata u Slavoniji i Podravini. Svu proizvodnju ugovorenu na ovaj način tvrtka otkupljuje od svojih kooperanata, te velikim dijelom prodaje na tržište Italije, Njemačke, Austrije, Francuske i Mađarske.

2. Proizvodnja vlastite robne marke čajeva u filter vrećicama, čajnih mješavina registriranih kao dodaci prehrani, pojedinačnog ljekovitog bilja u rinfuznom pakiranju te proizvodnja čajeva u filter vrećicama pod tuđom robnom markom.

3. Uvoz određenih vrsta ljekovitog, začinskog i aromatičnog bilja koje ne uspijeva na našem podneblju.

4. Veleprodaja ljekovitog, začinskog i aromatičnog bilja.

Agristar paralelno razvija i učvršćuje svoje pozicije proizvođača sirovine i gotovih proizvoda u zemlji i inozemstvu. Vodeći je izvoznik ljekovitog bilja u Hrvatskoj. Također širi plasman svojih gotovih proizvoda, te je „prisutan“ na policama trgovačkih centara širom Hrvatske (Billa, Kaufland, Spar Hrvatska, Konzum, Plodine, Tommy, KTC, Velepromet, Patričar, TP Varaždin i brojni drugi.), ljekarni, biljnih drogerija, trgovina zdravom hranom (Biovega -bio&bio i dr.), te trgovina mješovitom robom.

Tvrtka je od 2005. godine certificirana po sustavu upravljanja ISO 9001:2000 i HACCP u cilju strogo kontrolirane proizvodnje zdravstveno ispravnog proizvoda, a od 2013. godine u kontinuitetu je certificirana prema Međunarodnom standardu za hranu (IFS), s najvišom ocjenom.

Od 2012. godine tvrtka je certificirana za uvoz, izvoz i proizvodnju ekološki uzgojenog ljekovitog bilja, te s time u vezi posjeduje rješenje Ministarstva poljoprivrede za proizvodnju, izvoz i uvoz ekološki uzgojenog ljekovitog bilja s ciljem stavljanja na tržište sve traženijih proizvoda iz ekološkog uzgoja.

Nagrade:

2002. Zlatna kuna za najuspješnije trgovačko društvo u županiji u kategoriji malih trgovačkih društava.

2013. Best Buy Award u kategoriji: Biljni čajevi koji blagotvorno djeluju na zdravlje, a najčešće se kupuju u ljekarnama.

2013./2014. Superbrands Croatia’s Choice za kompletan proizvodni asortiman.

2020. Family choice u kategoriji filter čajevi

2021./2022. Odabrale mame u kategoriji čajevi