Zaštita privatnosti

Vaša privatnost nam je važna. Želimo da se kod nas osjećate sigurno te postupamo u skladu s tim i zakonskim propisima o zaštiti osobnih podataka, posebno novoj europskoj Općoj uredbi o zaštiti podataka koja stupa na snagu 25. svibnja 2018. U nastavku Vas informiramo o tome u koje svrhe prikupljamo i koristimo Vaše osobne podatke te kako te postupke možete nadzirati i ostvarivati svoja prava.

Naziv i kontakt podaci voditelja obrade

Odgovornost za obradu osobnih podataka kupaca Agristara d.o.o. snosi: Agristar d.o.o., Bana Josipa Jelačića 158, Višnjevac, Hrvatska
E-pošta: agristar@agristar.hr

Kao kupac ili zaposlenik imate pravo dobiti informacije o postupanju s Vašim osobnim podacima i uputiti zahtjeve za ostvarenje Vaših prava.

Za osnovne informacije ili brze ispravke možete kontaktirati e- poštom.

Zaštita privatnosti na internetu za posjetitelje internetskih stranica Agristara d.o.o.

Izjava o privatnosti objavljuje se u Hrvatskoj za državljane i osobe sa stalnim prebivalištem u Hrvatskoj te se odnosi isključivo na proizvode Agristara d.o.o..

Sljedeće odredbe su dijelovi Izjave:

Podaci koje obrađujemo
Upotreba informacija
Opredjeljenje tvrtke za zaštitu privatnosti
Vaše pravo pristupa
Izmjene izjave o privatnosti korisnika na Internetu
Zaštita osobnih podataka djece na web stranicama Agristara d.o.o.
Poruke u elektroničkom obliku
Pravila o kolačićima (cookies)

Podaci koje obrađujemo.

Pristup web stranici Agristar d.o.o. je slobodan i ne traži se registracija. Ukoliko se odlučite za registraciju, od osobnih podataka koje obavezno obrađujemo i onih koje dobrovoljno unesete, ostalim korisnicima (i registriranim i neregistriranim) neće prilikom korištenja web stranice biti vidljivi, kao ni ostali osobni podaci koje ste unijeli prilikom registracije. Davanje osobnih podataka je dobrovoljno. Ne obrađujemo više osobnih podataka no što je doista potrebno za vaše sudjelovanje u kupovini na našim stranicama. Prilikom Vaše kupovine možemo obrađivati sljedeće osobne podatke: ime i prezime, adresa, adresa elektroničke pošte, telefon. Uz to, imate mogućnost unijeti i dodatne osobne podatke ukoliko to želite.

Upotreba informacija

Molimo da primite na znanje da vašu adresu elektroničke pošte ne dojavljujemo svojim poslovnim partnerima.

Opredjeljenje tvrtke za zaštitu privatnosti

Agristar d.o.o. je aktivno angažiran na tekućim inicijativama za očuvanje prava na privatnost. Izjava o privatnosti potrošača na internetskim stranicama Agristara d.o.o. primjenjuje navedena načela
na online poslovanje s korisnicima te definira naše opredjeljenje za zaštitu njihove privatnosti.

Vaše pravo pristupa

Ako zatražite, priopćit ćemo vam sve informacije koje posjedujemo o vama i poslati vam ih ili izbrisati u skladu s primjenjivim zakonom. Ako mislite da je neka informacija koju o vama posjedujemo netočna ili nepotpuna, molimo da nam se bez odlaganja obratite. Svaku takvu netočnu ili nepotpunu informaciju ćemo odmah ispraviti.

Izmjene Izjave o privatnosti na internetskim stranicama Agristara d.o.o.

Sve izmjene naše izjave o privatnosti bit će objavljene ovdje kako biste bili u potpunosti obaviješteni o zaštiti privatnosti koju nudimo.
Zaštita osobnih podataka djece na web stranicama Agristara d.o.o.U neposrednoj komunikaciji s djecom putem interneta uviđamo jedinstvene probleme koje predstavlja zaštita njihove privatnosti. Naše web stranice koje bi mogle privući djecu, i eventualno prikupljaju osobne podatke djece mlađe od 14 godina, izrađene su u namjeri da u najvećoj mogućoj mjeri štite prava djece i njihovu privatnost. Sukladno toj namjeri i nastojanju mi:
NE obrađujemo osobne podatke pomoću kojih se može kontaktirati s djecom preko interneta.
NE obrađujemo osobne podatke za kontaktiranje izvan interneta.
NE dostavljamo trećim osobama nikakve osobne podatke.
NE omogućujemo djeci da, bez dozvole roditelja, javno objavljuju ili na drugi način distribuiraju osobne podatke ili druge materijale koje nam šalju pomoću kojih ih se može kontaktirati.

Poruke u elektroničkom obliku

Kada nam šaljete elektroničku poštu (e-mail) s vašim osobnim podacima po kojima vas je moguće identificirati, bez obzira na to radi li se o elektroničkoj pošti s pitanjem ili komentarom, mi te podatke koristimo samo u svrhu ispunjenja vaših zahtjeva.

Pravila o kolačićima (cookies)

Kako bismo učinili našu internetsku stranicu lakšom i ugodnijom za korištenje, koristimo kolačiće kroz cijelu stranicu. Kolačići su mali dijelovi podataka koji nam omogućuju usporedbu novih i prošlih posjetitelja, razumjeti kako korisnici navigiraju kroz našu stranicu i daju nam podatke kojima možemo iskustvo korisnika učiniti još ugodnijim i učinkovitijim u budućnosti.

Kolačići ne pohranjuju nikakve osobne podatke korisnika i identifikacijski podaci nikada neće biti pohranjeni. Ako želite izbjeći korištenje kolačića, morate prilagoditi postavke Vašeg računala na način da se brišu svi kolačići internetskih stranica i/ili da dobijete obavijest putem upozorenja ako se kolačići pohranjuju. Ako želite nastaviti bez promjena u postavkama za kolačiće, jednostavno nastavite prema stranici.

Ova izjava o zaštitit privatnosti na internetu primjenjuje se do opoziva.